Vi söker HR-ansvarig

 

Vill du vara med och bygga upp vår HR-funktion? Vi söker dig som vill jobba i ett värderingsstyrt företag där vi vet medarbetarens betydelse för affären. Du kommer att ha en viktig roll som stöd till våra chefer och har stora möjligheter att sätta din prägel på HR-arbetet. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar och funktionen ingår i ledningsgruppen.

 

Arbetsuppgifterna spänner över hela HR-området med både strategiska och operativa frågor. Du kommer att arbeta med såväl kompetensförsörjning och lönepolitik som arbetsmiljö och rehabilitering. En stor del av arbetet innebär att stödja våra chefer inom arbetsrättsliga och personalpolitiska frågeställningar. 

 

Långsiktigt arbetar du för att utveckla processer, rutiner och policys samt driva och ansvara för utvecklingsprojekt inom det HR-relaterade området. Du har ett konsultativt arbetssätt och driver HR-arbetet utifrån verksamhetsmålen. För att nå framgång och trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbeta varierat och självständigt. 

 

Din bakgrund

 

Vi tror att du har en akademisk examen inom personal/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning samt minst tre års erfarenhet av självständigt arbete med kvalificerade HR-frågor. Du har körkort, grundläggande kompetens inom Office-paketet och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Som person är du smidig och klarar av att balansera HR-rollens varierande uppdrag. Du bör ha ett stort mått av integritet och god förmåga att skapa förtroende för din roll. Du har lätt för att skapa goda relationer men räds inte heller att hantera obekväma situationer. Resor till våra andra verksamhetsorter kan förekomma.

 

Ansökan 

 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 18/9 2018 till elin@dinhrpartner.se.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Bjuhr på 070-545 04 41. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Skellefteå. 

 

Om oss

 

Norrlands Bil finns på 7 orter i Norr- och Västerbotten med huvudkontor i Skellefteå. Verksamheten är indelad i personbilar och tunga fordon. Vi har vuxit kraftigt de senaste åren och idag är vi sammanlagt ca 300 medarbetare i koncernen med en omsättning på ca 1 500 miljoner. Vi är ett ägarlett företag och vår värdegrund är vägledande i arbetet och i förhållningssättet till varandra. 

Arvidsjaur
Storgatan 68
933 33 Arvidsjaur
Kiruna
Fasadvägen 33
981 41 Kiruna
Gällivare
Fordonsvägen 4
982 38 Gällivare
Luleå
Murbruksvägen 5
971 45 Luleå
Malå
Skolgatan 20
930 70 Malå
Piteå
Oktanvägen 6
941 38 Piteå
Skellefteå
Tjärnvägen 5
931 61 Skellefteå
© 2019 Norrlands Bil AB
Information om cookies

Databehandling